In Memoriam of Norbert Hijmans

Categories: Uncategorized
De partners, advocaten en het ondersteunend personeel van BZSE Attorneys at Law/Tax Lawyers, hebben met diepe droefheid kennisgenomen van het overlijden op 8 januari 2022 van: Norbert Hijmans, geboren op 23 januari 1945 te Amsterdam.
In Memoriam of Norbert Hijmans illustration
Van Norbert kan met recht gezegd worden dat hij in het harnas gestorven is; tot zijn laatste momenten toonde hij een enorme interesse in het recht, de zaken waarbij hij betrokken was (geweest) en in de mensen, met wie hij zich verbonden voelde. Norbert was een deskundige en fijne collega, die aan ons kantoor verbonden was sinds 2013. In 2016 keerde hij terug naar Nederland. Ook na zijn vertrek zijn wij met hem in contact gebleven.

Norbert was een mentor in het recht en een meester in de Nederlandse taal (hij leerde ons ‘korter en beter formuleren’). Daarnaast was Norbert een zeer aimabele kantoorgenoot en vriend en beschikte hij over een voortreffelijk gevoel voor humor. Hij heeft bijgedragen aan de levendige kantoorcultuur. Voor dit alles zijn wij Norbert zeer dankbaar.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, Gonda en Norberts familie in Nederland.

We zullen je missen. Rest in peace, Norbert.


Associated files:


More articles →
Expand poster