Wij zijn op zoek naar talent

Wij zijn op zoek naar een advocaat

Wij zijn op zoek naar jou! ^3000

 


Meer ...
BZSE Lawyers
BZSE Lawyers Jeroen Eric Jansen Rik Bergman Pieter Soons Jelmer Snow Joeri Essed Camiel Koster Roeland Zwanikken Karel Frielink Gert Bergman Jaap Maris Manon Eijgenraam Rogier Wouters
Independence and integrity are paramount to the twelve lawyers of BZSE. They operate and litigate in an open, transparent and independent manner in order to represent the best interests of their clients. This has provided the lawyers of the office with a strong reputation, notably among local and international corporate clients ... read more
Loading...

Carrière

BZSE is met 10 advocaten het grootste kantoor van Sint Maarten. BZSE heeft ook een vestiging op Curaçao. Voor de vestiging op Sint Maarten zijn wij op zoek naar een:


Advocaat-Medewerker

(met 3 – 5 jaar ervaring)

en


Gevorderde Advocaat-Stagiair(e)

(met een afgeronde beroepsopleiding)

Profiel BZSE Profiel Advocaat Carrière Contact

Profiel BZSEBZSE is niet alleen het grootste kantoor van Sint Maarten, maar ook het meest toonaangevende. Als enige op Sint Maarten hebben wij specialisten op zowel het gebied van het civiele (proces)recht, het bestuursrecht, als het belastingrecht. Door onze werkwijze, professionaliteit en integriteit hebben wij binnen en buiten Sint Maarten een sterke reputatie opgebouwd.

Onze cliënten zijn met name (middel)grote ondernemingen, zoals banken, hotels en resorts, en internationale investeerders. Hoewel de praktijk op SintMaarten te klein is voor super specialisten, isons kantoor groot genoeg om je in een of meer rechtsgebieden te verdiepen.

Profiel advocaat medewerkerHet is van belang dat onze nieuwe medewerker zelfstandig, leergierig, juridisch en analytisch sterk en klantgericht is. Iemand die het avontuur op een internationaal georiënteerd Caribisch eiland aandurft en aan wie grote zaken en belangen van veeleisende commerciële cliënten kunnen worden toevertrouwd.


Wat biedt BZSE- goede ‘work/life balance’in een internationale setting
- de mogelijkheid om een eigen praktijk op te bouwen
- werken met cliënten uit alle windstreken
- uitdagend en afwisselend werk, waaronder veel proceswerk
- werken in teamverband
- uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een commissie- en een bonusregeling


Interesse in deze vacatureHeb je interesse in deze vacature, stuur dan een e-mail met sollicitatiebrief, curriculum vitae, cijferlijsten eneventuele stagebeoordelingen naar Camiel Koster (ckoster@bzselaw.com)

Tel: (+1721) 542 7550
Fax: (+1721) 542 7551