Wij zijn op zoek naar talent

Wij zijn op zoek naar een advocaat

Wij zijn op zoek naar jou! ^3000

 


Meer ...
BZSE Lawyers
BZSE Lawyers Berty Veen-Brom Eric Jansen Rik Bergman Pieter Soons Jelmer Snow Joeri Essed Camiel Koster Roeland Zwanikken Karel Frielink Gert Bergman Jaap Maris Manon Eijgenraam Rogier Wouters
Independence and integrity are paramount to the ten lawyers of BZSE. They operate and litigate in an open, transparent and independent manner in order to represent the best interests of their clients. This has provided the lawyers of the office with a strong reputation, notably among local and international corporate clients ... read more
Loading...

Carrière

BZSE is met 10 advocaten het grootste kantoor van Sint Maarten. BZSE heeft ook een vestiging op Curaçao. Voor de vestiging op Sint Maarten zijn wij op zoek naar een:


Advocaat-Medewerker

(met 3 – 5 jaar ervaring)

en


Gevorderde Advocaat-Stagiair(e)

(met een afgeronde beroepsopleiding)

Profiel BZSE Profiel Advocaat Carrière Contact

Profiel BZSEBZSE is het grootste kantoor van Sint Maarten en daarnaast het meest toonaangevende. Als enige kantoor op Sint Maarten hebben wij specialisten op zowel het gebied van het civiele (proces)recht, als bestuursrecht en belastingrecht. Door onze eigen werkwijze, professionaliteit en integriteit hebben wij op en buiten Sint Maarten een sterke reputatie opgebouwd.

Wij staan met name (middel)grote ondernemingen bij, zoals banken, hotels en resorts en investeerders op het eiland. Hoewel de praktijk op Sint Maarten te klein is voor echte specialisten, is ons kantoor groot genoeg om je in een of meer rechtsgebieden te verdiepen.

Profiel advocaat medewerkerHet is van belang dat onze nieuwe medewerker zelfstandig, leergierig, juridisch en analytisch sterk en klantgericht is. Een persoonlijkheid die het avontuur op een internationaal georiënteerd, Caribisch eiland aandurft en aan wie grote zaken en belangen van veeleisende commerciële cliënten kunnen worden toevertrouwd.


Wat biedt BZSE?- goede ‘work/life balance’ in een internationale setting
- de mogelijkheid om binnen afzienbare tijd een eigen praktijk op te bouwen
- werken met cliënten uit alle windstreken
- uitdagend en afwisselend werk, waaronder veel proceswerk
- werken in teamverband
- uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een commissie- en bonusregeling


Heb je interesse in een van de vacatures?Stuur dan een sollicitatiebrief met curriculum vitae,
cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen naar:
mr. Camiel Koster
ckoster@bzselaw.com
Tel: (+1721) 542 7550
Fax: (+1721) 542 7551