Wij zijn op zoek naar talent

Wij zijn op zoek naar een advocaat

Wij zijn op zoek naar jou! ^3000

 


Meer ...
BZSE Lawyers
BZSE Lawyers Berty Veen-Brom Eric Jansen Rik Bergman Pieter Soons Jelmer Snow Joeri Essed Camiel Koster Roeland Zwanikken Karel Frielink Gert Bergman Jaap Maris Manon Eijgenraam Rogier Wouters
Independence and integrity are paramount to the ten lawyers of BZSE. They operate and litigate in an open, transparent and independent manner in order to represent the best interests of their clients. This has provided the lawyers of the office with a strong reputation, notably among local and international corporate clients ... read more
Loading...

Carrière

BZSE is met 8 advocaten het grootste kantoor van Sint Maarten. BZSE heeft ook een vestiging op Curaçao, waar thans 2 advocaten werkzaam zijn. Voor de vestiging op Sint Maarten zijn wij op zoek naar een:


Advocaat

(met bij voorkeur 3-5 jaar werkervaring)

en/of


gevorderd Advocaat-Stagiair(e)

(met bij voorkeur de afgeronde beroepsopleiding)

Profiel BZSE Profiel Advocaat Carrière Contact

Profiel BZSEWij zijn geen standaardkantoor. De advocaten van BZSE zijn eigenzinnig, eigenaardig en eigenwijs, maar ook onze eigen werkwijze, integriteit en professionaliteit hebben ons een sterke reputatie opgeleverd, en ons het grootste kantoor van Sint Maarten gemaakt.

Wij staan particulieren bij, maar richten ons vooral op middelgrote en grote ondernemingen. Alleen de overheid staan wij uit principe niet bij. Wij houden ons voornamelijk bezig met het adviseren en procederen in geschillen die verband houden met de boeken 2, 3, 5, 6 en 7 BW. Straf- en familierecht rekenen wij niet tot onze standaardcompetenties.

De praktijk op Sint Maarten is te klein voor echte specialisten. Ons kantoor is wel groot genoeg om je in één of meer rechtsgebieden te verdiepen. Er is altijd werk in het civiele (proces-)recht (waaronder: arbeids-, contracten-, goederen- en ondernemingsrecht), het bestuursrecht en het fiscaal recht.

In het bijzonder procestijgers zijn van harte welkom.

Profiel AdvocaatWij zijn niet op zoek naar een dertien in een dozijn advocaat. Het is van belang dat onze nieuwe medewerker zelfstandig, leergierig, analytisch sterk, klantgericht en hardwerkend is, maar daarboven vragen wij meer.

Wij zoeken iemand die het avontuur op een relatief klein, maar internationaal georiënteerd, Caribisch eiland aandurft. Iemand aan wie grote zaken en belangen van veeleisende commerciële cliënten kunnen worden toevertrouwd. Iemand die bovendien van aanpakken weet, nieuwe (internationale) ervaring wil opdoen en nieuwe mensen met verschillende achtergronden wil ontmoeten. Bij BZSE werken wij hard, maar buiten werktijd is er uiteraard voldoende gelegenheid voor ontspanning en vertier.


Heb je interesse in een van de vacatures?Stuur dan een sollicitatiebrief met curriculum vitae,
cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen naar:
mr. Rik Bergman
rbergman@bzselaw.com
Tel: (+1721) 542 7550
Fax: (+1721) 542 7551